MMC-MIKROS MOBILE CENTAR-Blogpost
+381 011 330 5000 | +381 011 330 5055

Samsung sprema Galaxy Tab Active 2

Samsungova linija Galaxy Tab Active otpornih tableta je namenjena industrijskoj i poslovnoj upotrebi. Kompanija je svoj prvi Galaxy Tab Active tablet objavila pre tri godine - uređaj je imao karakteristike iz donjeg segmenta, otpornost na vodu i prašinu, kao i na udarce. Sada kompanija radi na njegovom nasledniku.

Južnokorejski gigant trenutno radi na dve Galaxy Tab Active 2 varijante: SM-T390 i SM-T395. Veruje se da je SM-T390 verzija tableta sa Wi-Fi podrškom, dok je SM-T395 model sa LTE + Wi-Fi. Samsung će novu generaciju Galaxy Tab Active uređaja objaviti na teritoriji Evrope i Južne Amerike.

Trenutno nema informacija o specifikacijama dolazećih tableta, ali je sigurno da će više podataka biti dostupno uskoro.

Yoga za sve

U nizu konvertibilnih računara, Lenovo Yoga 510 predstavlja mali, zapravo malo veći, izuzetak. Retko ćete naći ovolike konvertibilce, jer ta kategorija obično podrazume ekrane manje od 14“.

Pročitajte više

HP Omen

Već smo pominjali da su laptopovi namenjeni zagriženim ljubiteljima video igara jedna od retkih profitabilnih grana IT industrije, pa ne čudi što se i HP uključio u borbu. Njegov adut je HP Omen (ili Omen by HP, kako HP voli to da kaže) serija laptop i desktop računara.

Pročitajte više