MMC-MIKROS MOBILE CENTAR-Blogpost
+381 011 330 5000 | +381 011 330 5055

HP Omen

HP Omen - Još jedan gejmerski lap-top

Već smo pominjali da su laptopovi namenjeni zagriženim ljubiteljima video igara jedna od retkih profitabilnih grana IT industrije, pa ne čudi što se i HP uključio u borbu. Njegov adut je HP Omen (ili Omen by HP, kako HP voli to da kaže) serija laptop i desktop računara.
HP Omen nudi sve ono što se očekuje od "punokrvne" gejmerske mašine: atraktivan dizajn, tastatura sa pozadinskim osvetljenjem i dobre performanse, ali nas više zanima kako će raditi sistem za hlađenje. Dva ventilatora su obećavajuća, ali verovaćemo tek kad se lično uverimo. U saopštenju se navodi NVIDIA GTX965M grafička karta, ali se iskreno nadamo da će u ponudi biti i bržih modela, jer se najzahtevniji igrači ovom grafičkom kartom neće zadovoljiti.

Samsung sprema Galaxy Tab Active 2

Samsungova linija Galaxy Tab Active otpornih tableta je namenjena industrijskoj i poslovnoj upotrebi. Sada kompanija radi na njegovom nasledniku.

Pročitajte više

Yoga za sve

U nizu konvertibilnih računara, Lenovo Yoga 510 predstavlja mali, zapravo malo veći, izuzetak. Retko ćete naći ovolike konvertibilce, jer ta kategorija obično podrazume ekrane manje od 14“.

Pročitajte više